Bestill oss – vi kommer!

Bestill Damenes Aften til din konferanse eller arrangement

Har du drømt om å ha et helt kor til å synge på bestilling? Da bør du lese videre. Når man er ansvarlig for å arrangere større eventer eller konferanser kommer alltid spørsmålet: Vi må jo ha noe underholdning. Hva i alle dager skal vi leie? Finnes det noen som tar på seg underholdning i området vårt?

Damenes Aften tar gjerne på se oppdrag

Svaret på spørsmålet er JA. Damenes aften er et kor mer mye erfaring i å underholde både i selskap, konferanser, firmasamlinger, eventer, julebord og bryllup. Vi har bred erfaring med ulike typer oppdrag, og skreddersyr etter ditt ønske. Og hvis du trodde Korsang er kjedelig eller monotont så tar du feil, vi synger både pop, jazz, viser, kirkemusikk og klassiske sanger – og har et stort repertoire å plukke fra til din anledning.

Hva passer det å underholde med på et større arrangement?

Hva slags musikk som passer, og hvor høy show-faktor som er riktig kommer helt an på settingen. Vi tilpasser alltid sangvalg og framtoning til oppdragsgivers behov, så en konferanse for psykisk helse vil få andre sangforslag fra oss enn et 60 års lag eller et bryllup. Her har vi masse erfaring, og er sikre på at vi kan tilby deg noe som vil passe perfekt for akkurat din målgruppe.

Hva koster det å leie et kor

Å leie Damenes Aften er nok ikke så dyrt som mange tror. Det kan koste alt fra 15 000 kr og oppover. Det kommer an på hvor mye spesialtilpassing det er behov for, hvor langt oppdraget er og hvor langt vi må reise for å nå dere.

Vi er svært glade i å synge for bedrifter og organisasjoner i nærområdet, så har du et ønske om å bruke oss så ta kontakt. Vi finner sikkert en løsning.

Kontaktinformasjon:

For å booke oss til oppdrag, da kontakt med leder Linn Kohmann på e-post damenesaftenkor@gmail.com eller mobil: 469 55 195. Du kan også gjerne ta direkte kontakt med vår dirigent Erland Dalen på e-post erlandda@online.no eller mobil: 905 29 570.

Kjøp Damenes Aften sine CD-er!

Ønsker du å bestille CD, ta kontakt med dirigent Erland Dalen på e-post erlandda@online.no eller mobil: 905 29 570.

Damenes Aften – Crossing Countries
Damenes Aften – Crossing Countries

Vi har gitt ut totalt to CDer.  Crossing Countries og “Mitt hjerte er ditt” som er trykket opp i et 2. opplag.

Vi er stolte av CD-ene vår, og deler gjerne vakker musikk med deg.